Om oss - Frisör kungsholmen

Frisörer på Kungsholmen
Lazy Barber: Adison, Aliina, Aydin (sittande), Lucaz, Elif, Lion.

BEHÖVER DU EN NY STIL? BESÖK VÅR Frisör PÅ KUNGSHOLMEN

Saknar du en bra frisör på Kungsholmen? – hos oss arbetar utbildade och erfarna barberare med det mesta inom skägg- och hårvård. Vi erbjuder allt från klassiska klippningar till varm rakning med rakkniv eller triming av skägg och mustasch. Kom förbi vår salong på Gjörwellsgatan och låt våra kunniga frisörer på Kungsholmen ta hand om dig. Med verktyg av högsta kvalitet och med goda kunskaper om hur en klassisk hårklippning och rakning ska utföras har vi alla resurser som krävs för att ge dig den bästa hårvården på Kungsholmen.

Hör av dig till oss på telefon 08-618 52 41 så bokar vi in en tid. Du kan även kontakta oss om du vill ha tips och råd om hur du ska sköta ditt hår och skägg mellan klippningarna.

I salongen på Kungsholmen hittar du ett brett och högkvalitativt utbud med några av marknadens ledande hårvårdsprodukter. Medan du väntar på din klippning eller bara ser över vårt breda utbud av hårvårdsprodukter kan vi också erbjuda en god kopp kaffe eller en läskande juice.

Vi ger dig mycket att välja mellan

Ett besök hos en frisör på Lazy Barber på Kungsholmen kan innebära så mycket mer än att du bara får ditt hår klippt. Du kan titta in här en fredagseftermiddag för att få skägget trimmat innan helgens festligheter, beställa en hudnära rakning med varm handduk inför kärleksmötet eller kanske få en komplett makeover med rakning, klippning och styling. Oavsett vad du är intresserad av kan du räkna med att vi levererar högsta kvalitet!

Produkter av högsta kvalitet

Efter avslutad behandling kan du botanisera i vårt noggrant utvalda sortiment av hår- och skäggvårdsprodukter. Vi arbetar endast med de främsta varumärkena på marknaden och ser till att ha ett brett urval av produkter för olika hårtyper och frisyrer. Är du osäker på vilka produkter som lämpar sig bäst för just ditt hår är det bara att prata med någon i personalen. De hjälper dig gärna hitta rätt kombination för såväl vardag som fest. I salongen hittar du produkter från exemplevis Redken,  18.21 Man Made´s, American Crew, REF, KMS och Paul Mitchell för att nämna ett fåtal.

Boka tid eller kom förbi på vinst eller förlust

Vi rekommenderar att du hör av dig till oss för att boka en tid i förväg. På så sätt kan du försäkra dig om att du får en klippning precis när du önskar av en frisör. Skulle du dock ha vägarna förbi vår salong har du även möjlighet att få en behandling på en gång om någon frisör på Kungsholmen har tid över.

Modemedvetna men med ena foten fast förankrad i tradition

Som frisör på Kungsholmen är det viktigt att följa med i såväl trender som i den teknologiska utvecklingen samtidigt som det är av största vikt att alltid hålla kvar fötterna på jorden. Vi har förankrat vår verksamhet i traditioner och bygger sakta men säkert upp någonting eget där det moderna möter det klassiska i en sömlös symbios. Här kan du få tips om såväl klassiska som moderna och trendiga frisyrer och vi hjälper även till med styling och val av hårprodukter.

Långa öppettider

Veckodagar har din frisör på Kungsholmen öppet mellan tio och sju vilket ger dig gott om tid att antingen titta in över lunchen eller boka en tid efter arbetet. Lördagar håller vi öppet till fem. Gör du en drop-in kan det bli så att du får vänta ett litet tag på din klippning, då kan vi erbjuda varma och kalla drycker att njuta av medan du väntar.

Klassisk barberare på Kungsholmen

Förutom att få en klippning eller rakning kan man även fika på salongen. På cafémeny står bland annat fint paketerade karameller från Sockerbageriet samt kaffe, bakverk, läsk och givetvis milkshakes.

Hitta hit

Besök oss frisörer på Kungsholmen Gjörwellsgatan för en klassisk klippning, hot towel close shave, trimning och styling av skägg/mustasch eller om du bara är ute efter en god kopp kaffe. Vi är specialiserade barberare med lång erfarenhet av yrket!

Lazy Barber © 2019, Alla rättigheter förbehållna. Producerad av: Appernetic.io